Valitse sivu

Tuotteet

Porstua

1 sisältösivu
Hinta 800 €
Huolenpitopaketti 312 € / vuosi
Sisällöntuotanto 150 €

Tupa

1 sisältösivu
Hinta 1500 €
Huolenpitopaketti 372 € / vuosi
Sisällöntuotanto 200 €

Kammari

2 – 4 sisältösivua
Hinta 2900 €
Huolenpitopaketti 432 € / vuosi
Sisällöntuotanto 400 €

Sali

5 – 10 sisältösivua
Hinta 3800 €
Huolenpitopaketti 500 € / vuosi
Sisällöntuotanto 800 €

Kartano

11 – 18 sisältösivua
Hinta 5200 €
Huolenpitopaketti 580 € / vuosi
Sisällöntuotanto 1100 €

Verkkosivuja ajatuksella

Muutulla tehdään verkkosivuja moniammatillisen tiimin voimin, into piukealla niin, että jokaiseen sivuun laitetaan oikeasti ajatusta. Pohdimme, millaisen käyntikortin tai näyteikkunan asiakkaamme tarvitsee, millaisen ensivaikutelman asiakasyrityksemme haluaa antaa ja miten kovaa kamppailu on hakukonenäkyvyydestä. Lyhyesti: miten parhaiten autamme asiakastamme tämän yritystoiminnassa verkkosivun avulla.

Nämä ovat meille sydämen asioita. Tähtäämme parhaaseen kotisivukokemukseen ikinä ja iso osa sitä on lopputuotteen laatu eli sivun käytettävyys, hakukoneystävällisyys, turvallisuus ja ulkoasu.

Käytettävyys ja selkeys

Muutulla ollaan selkeyden ja käytettävyyden puolesta puhujia. Yksinkertaistaminen on intohimomme ja pyrkimys selkeyteen mottomme. Hienostakaan sivusta ei ole mitään iloa, jos tarvittava info ei löydy nopeasti. Käytettävyyttä on tietysti myös sivuston skaalautuvuus erikokoisille näytöille.

Verkkosivun tekstit

Sivustojen tekstit syntyvät ammattitaitoisen sisällöntuottajan kynästä. Tekstit lähtevät muotoutumaan asiakkaan haastattelun jälkeen ja niitä kirjoitetaan ensisijaisesti ihminen ihmiselle. Sisältö muokataan aina myös hakukoneille sopivaksi, jotta sivuista saadaan kaikki tehot irti. Hakukonenäkyvyys on muutenkin vahvasti esillä koko sivuntekoprosessin ajan.

Turvallisuus

Teemme sivut käyttäen Word Pressiä, joka on maailman suosituin julkaisujärjestelmä. Jokainen sivu sijaitsee Word Press-optimoidulla palvelimella ja on SSL-suojattu. Hoidamme tekniset päivitykset, jotta sivusto pyörii aina parhaalla mahdollisella alustalla, parhain mahdollisin teemoin sekä lisäosin.

Verkkosivun ulkoasu

Kaikki sivut personoidaan asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Emme käytä samaa perussabluunaa, koska jokainen yritys on erilainen ja huokuu erilaista tunnelmaa. Tiimimme tekijät ovat omimmillaan, kun saavat päästää luovuuden valloilleen ja hakea oikeaa fiilistä visuaalisuuden kautta. Sivujemme ulkoasut saavat usein kiitosta.